7. Fakturering
Ændring af faktura- og betalingsdato på flere fakturaer på én gang
Ændring af faktura- og betalingsdato på flere fakturaer på én gang

Guide til funktionen "multiredigér"

J
Skrevet af Jakob Larsen
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at ændre faktura- og betalingsdato på flere fakturaer på én gang, kan dette gøres gennem funktionen "multiredigér". Følg nedenstående guide step by step:

1) Hold ctrl-knappen nede og udvælg de fakturaer, du ønsker at ændre datoer på (hvis du ønsker at ændre datoer på samtlige fakturaer på en liste, tryk da ctrl A)

2) Højreklik et vilkårligt sted på listen og vælg "Multirediger"

3) Indsæt nu den ønskede betalingsdato i det tomme felt "værdi" og tryk på "Add"

4) Du har nu tilføjet din ønskede betalingsdato. Hvis du også ønsker at ændre fakturadato, vælges "fakturadato" i drop down-menuen

5) Indsæt nu den ønskede fakturadato og tryk på "Add"

6) Du har nu tilføjet begge datoer og trykker "Gem"

7) Du ser nu dette vindue, som viser datoopdateringen af alle de faktuaer, du har valgt på fakturalisten. Hvis du har valgt at opdatere mange fakturaer på én gang, kan det tage lidt tid. Når de alle har fået status "udført", trykker du på "Close"

8) Herefter kommer du tilbage til forrige vindue og trykker på "Luk"

9) Du er nu tilbage på din liste og kan se dine opdaterede datoer på samtlige af de valgte faktuaer

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt da vores support på