7. Fakturering
7.34 Udenlandsk valuta

Guide til brug af udenlandsk valuta på faktura

Opdateret over en uge siden

Sådan sætter man faktura op til udenlandsk valuta

Opret din faktura som du plejer, fx via kunden eller opgaver igangværende.

Basis fanen under Valuta vælger du valuta i dropdown-menuen. Skriv derefter Valutakurs. Afslut med at taste Ctrl+S, for at gemme ændringen.

I Valutakurs skal du skrive hvad det koster i DKK at købe 100 af den pågældende valuta. (100 EUR = 745,74 DKK)

Når du går på Fakturalinjer fanen, står valutaen stadig som DKK. Nu kan du få vist fakturaen i den valgte valuta, ved at klikke øverst til venstre i båndet for oven.

Så længe fakturalinjer vises i anden valuta, vil linjerne og detaljer være indrammet med en orange streg, for at tydeliggøre, at du arbejder i anden valuta.

På fanen Visning kan du nu se, at den angivne kurs nu bliver vist. Hvis der vælges en udenlandsk valuta på Basis fanen, vil valutaen på fakturakladden være styret af den.

Faktura layoutet være sat op til at håndtere udenlandsk valuta.

Hvis du har brug for det, kan du på fakturalisten tilføje kolonnerne Valuta og Valutakurs, som vist her.

Ønsker I at benytte jer af udenlandsk valuta, er det en forudsætning at jeres fakturalayout bliver tilpasset af TimeSolutions.

Pris: kr. 850 pr. fakturalayout

Skriv en mail til support@timeview.dk med detaljer om de fakturalayouts I ønsker at få tilpasset.