7. Fakturering
7.29 - Standardtekster på faktura
Opdateret i denne uge

Sådan oprettes standardtekster, som nemt kan hentes ind på en fakturalinje

Hvis I ofte bruge samme tekst, eller gerne vil have standardiseret jeres fakturalinjetekster, kan du nemt lave standardtekster, som kan hentes in på fakturalinjen.

Gå til Administration og derefter Standardtekster og klik på Opret ny.

Skriv et sigende Navn til din standardtekst. (1)

Udfyld herefter Tekst feltet (2)

I Type skal du vælge InvoiceLine for at du kan vælge den på fakturalinjer. (3)

Klik på Gem.

TIP

Linjeskift i standardteksten kommer med på fakturalinjen.

Næste gang du laver en faktura, kan du hente din nye standardtekst ind på en fakturalinje.

Du skal blot klikke på den blå pil til højre i Tilføj standardtekst feltet og vælge den du vil bruge.

Standardteksten bliver tilføjet til det, der i forvejen står på fakturalinjen.

Her har vi valgt den standardtekst, der hedder Årsrapport tekst.