1) Gå på Administration --> Standardtekster --> Opret ny (Se billede punkt 2).

2) Udfyld herefter boksen med "Name" (navn på stadardteksten) og første "Tekst"-felt (her formuleres den ønskede standardtekst, der bliver hentet ind på fakturalinjen).

Vælg "Type" --> "InvoiceLine".

Tryk "Gem"

3) Gå derefter på din faktura og vælg fanen "Fakturalinier".

4) Tryk på pilen i dropdown-menuen ved "Tilføj standardtekst" og vælg den ønskede teskt, som nu vil fremgår på den fakturalinje, som er markeret.

Hvis dette ikke var løsningen, kontakt os da venligst på:

support@timeview.dk