7. Fakturering
7.3 Opret aconto faktura
Opdateret over en uge siden

Hvis du skal lave en aconto faktura til en kunde, kan det gøres fra listen Kunder igangværende eller på Kunder.

Klik på Opret ny i båndet for oven.

I den dialogboks der kommer frem, skal du vælge Ingen tidsregistreringer (aconto) og Klikke Ok.

Hvis du havde markeret kunden, vil du få alle opgaver med.

Fjern de opgaver der ikke skal med på fakturaen. Det gør du, ved at trykke på det røde kryds på den enkelte fakturalinje.

Der er jo ingen tidsregistreringer, så du skal blot skrive en passende tekst, antal og prisen.

Når fakturaen er som den skal være, ændrer du status til Færdig, ved at klikke på knappen i båndet for oven.

Når du senere opretter en ny faktura, med alle udstående tidsregistreringer, vil den tidligere faktureret aconto være med under fakturalinjer.