10. Administration
10.1 Brugere
Indtastning af interne tælleværkssaldi på en bruger

Gælder ferie-, feriefri-, afspadserings-, barsels- og sygdomssaldo

Opdateret over en uge siden

For at have rettighed til at lave disse ændringer i TimeView, skal du enten være i brugergruppen "Administrator" eller "HR".

1) Gå på området "Alle" eller "Administration".

2) Vælg "Brugere"

3) Dobbeltklik på den relevante bruger fra listen

4) Brugeren er nu åbnet. Vælg fanen "Ferie/Fritid".

5) Tryk på knappen "Tilføj" (markeret med rød cirkel)

6) Udfyld nu nedenstående boks. I dropdown-menuen (markeret med rød cirkel) vælges den interne opgave, der skal ændres saldo på. Fx. "Ferie" eller "Afspadsering". Derefter udfyldes "Dato" (Den dato reguleringen skal laves pr.), "Timer" og "Tekst" (teksten vil fremgå på linjevisningen under "Ferie/Fritid" på den pågældende opgave).

Tryk herefter "Gem og luk".

7) Du kan nu se den opdateret saldo på den pågældende bruger under fanen "Ferie/Fritid" (markeret med rød cirkel) ved at vælge den opgave, du har lavet ændringer på (markeret med gul):

Var dette ikke løsningen? Kontakt da venligst vores support på: