2. Kunder
2.3 Find mine kunder
Opdateret over en uge siden

Mine kunder er defineret som alle de kunder, hvor du enten er ledelses ansvarlig, kunde ansvarlig, bogholder eller 2. revisor, samt hvor du er tilknyttet den enkelte kunde direkte, eller via en dimension (Hold, kontor, afdeling eller division).

Vælger du Vis kun mine i filteret til højre på kundelisten, viser listen alle de kunder, hvor du har en eller flere af ovenstående relationer.

Inde på kundekortet under intern fanen kan du se hvem der er ansvarlige.

Du kan også under "Ressourcer" se hvem der er tilknyttet. Ved at tilknytte sig til kunder man bruger igen og igen kan man bygge sin egen kundeliste op.

For at ændre/angive hvilken dimension den enkelte brugere ønsker at have som en del af "Mine kunder" klikkes på indstillinger.

Derefter trykker man på "Brugerindstillinger". Og ud for "Mine kunder, opgaver mv baseres på" angiver man den ønskede dimension:

• Ingen

• Hold

• Kontor

• Afdeling

• Division

• Alle (alle kunder)

Hvis man hjælper på tværs af afdelingerne så vil man også kunne tilføje enkelte kunder til "Mine Kunder" ved at trykke på knappen "Tilføj", som vidst nedenfor.

Herefter vil man få følgende boks op: hvor man blot søger efter den kunde der skal tilføjes til "Mine kunder".

Hvis dette ikke var løsningen, kontakt os da venligst på: