Alle samlinger
6. Tidsregistrering
6.0 Genvejen Ctrl + T
6.2.2 Tidsregistrering Ctrl+T - Kørselsregistrering
6.2.2 Tidsregistrering Ctrl+T - Kørselsregistrering
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret i denne uge

Du kan automatisk lave et opslag på start- og slutdestination på Google Maps, når du opretter en tidsregistrering.

Opret en tidsregisrering. Tryk derefter på Opslag.

Der kommer nu et nyt vindue, hvor du kan skrive start- og slutadresserne.

Når du har skrevet adresserne, vises distancen mellem de to punkter.

Distancen og adresserne bliver skrevet på tidsregistreringen, når du klikker du på Ok.

Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt da venligst vores support på

Besvarede dette dit spørgsmål?