6. Tidsregistrering
6.2 Genvejen Ctrl + T
6.2.7 Tidsregistrering Ctrl+T - Slet tidsregistrering i kalender
6.2.7 Tidsregistrering Ctrl+T - Slet tidsregistrering i kalender
Opdateret over en uge siden

Du kan altid slette en tidsregistrering, uanset om det er en kladde, eller den er meldt færdig, så længe perioden ikke er lukket.

Hvis perioden er lukket, skal du først åbne perioden, slette tidsregistreringen og derefter lukke perioden igen. (Se hvordan her: 6.3.6 Tidsregistrering Uge - åben uge)

Når du er i Tidsregistrering kalender kan du højreklikke og trykke Slet.

Du kan også dobbeltklikke på den, så tidsregistreringsboksen åbner og derefter klikke på Delete nederst til venstre. Der kommer nu en ny dialogboks, hvor du skal tage stilling til, om du er sikker på, at du vil slette.