6. Tidsregistrering
6.2 Genvejen Ctrl + T
6.2.3 Tidsregistrering Ctrl+T- Registrering af returkørsel og viapunkt
6.2.3 Tidsregistrering Ctrl+T- Registrering af returkørsel og viapunkt
Opdateret over en uge siden

Når du skal have transport på din tidsregistrering, kan du godt sætte returkørsel og viapunkter på.

Klik på Opslag for at få hjælp til, at beregne afstanden.

En ny boks og når du klikker på Returkørsel, vil TimeView automatisk beregne afstanden. Du skal nu udfylde Start og Via. Slut destinationen bliver det samme som Start. Derefter klikker du på Ok.

Hvis du i stedet har brug for at angive en via-adresse, skal du klikke på Tilføj via.

Tip! Du kan godt kombinere Returkørsel og Tilføj via.