3. Opgaver
3.06 Opret opgaver fra opgavefanen
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Opret en opgave kan ske fra kundelisten. Stil dig på kunden i listen og vælg "Opret opgave" knappen i båndet.

Du kan også oprette en opgave fra opgavelisten på kunden - således:

På båndet "Opret på kunde" kan du trykke på "Opgave"

Dette vindue kommer frem. Giv din opgave navn, årstal, opgavetype. Du kan også give den en startdato, intern deadline, kunde deadline og officiel. Når du er klar til at oprette opgaven trykker du "Gem".

Når det er gjort skal du trykke Ctrl+S for at gemme igen.

For at få opgaven frem når du er tilbage på opgavelisten trykker du F5 så opdaterer den listen.