Alle samlinger9. Deadlines
9.11 Rulle opgaver og opdatere deadlines

Rul opgaver - Ryd deadlines -Læg nye deadlines på opgaverne

Opdateret over en uge siden

Normalt, når man ruller opgaver, bliver alle deadlines rullet med.

Nogle gange vil vi gerne rulle opgaverne, men vi har brug for, at deadlines bliver ændret eller skiftet.

Her er en guide til at rulle opgaver, fjerne deadlines og lægge nye deadlines på.

Du kan kun bruge denne metode, hvis alle opgaverne bruger samme deadlineskabelon. Når først alle deadlines er slettet, kan man ikke se hvilken deadlineskabelon, der tidligere har været på opgaven.

I alle lister er det en fordel at sortere og filtrere på Kundeansvarlig. Så kan du sikre dig, at det er den rigtige, der bliver sat til deadlineansvarlig, når det skal sættes nye deadlines.

Rulle opgaverne

For ikke at miste overblikket er det bedst, at vælge een opgavetype ad gangen.

Vi har en masse opgaver med opgavenavn Bogføring 2023 og de skal rulles nu.

Vi går i opgaver og sætter filteret i højre side, så opgaverne der skal rulles, kommer med på listen. På min liste filtrerer jeg også på kolonnen opgave, fordi alle mine opgaver har samme navn, så jeg klikke på tragten ved Opgave kolonnen og vælger Bogføring på listen.

Mit kolonnefilter står nu nede under listen.

Jeg markerer alle linjer ved at taste Ctrl+A og klikker på Rullet opgave.

Alle opgaver skal rulles til nye. Der skal ikke være flueben i nogen af boksene og datoer er heller ikke relevant.

Klik Ok og vent til opgaverne er rullet.

Her kan du se, at jeg har udvidet kolonnefilteret til også at vise Bogføring 2024 på min liste. Det er bare for at være sikker på, at de er der...

Slet deadlines

I guiden er det samme deadlineskabelon, alle opgaver skal have.

Hvis opgaverne har samme navn, men forskellige deadlineskabeloner, kan man ikke uden videre slette alle deadlines og bagefter finde ud af, hvilken skabelon, der skal bruges. Der skal fx være deadlineskabeloner til Bogføring månedsvis og Bogføring kvartalsvis osv.

Nu går jeg i Deadlines under Opgaver og sætter mit filter.

1. I Status har jeg valgt alle deadline status og i Task har jeg valgt Oprettet, da jeg ikke har skiftet opgavernes status endnu.

2. I Dato har jeg valgt Deadline i Type og det datospænd jeg vil se.

3. Så klikker jeg på Kunder fanen.

4. Markerer Valgte

5. og klikker på Kunder knappen.

Jeg skal nu vælge de kunder, jeg vil se Deadlines på.

1. I søgevinduet klikker jeg på Vis alle under Dimension.

2. Jeg vælger Aktive under Status.

3. Klikker på den første og markerer alle ved at taste Ctrl+A.

4. Når jeg klikker på Vælg, får jeg alle kunder med over på min Deadlines liste.

Når jeg har fået listen frem, filtrerer jeg Opgave kolonnen på Bogføring 2024, så jeg er sikker på, at det er de rigtige opgaver, jeg arbejder med.

Tast Ctrl+A for at markere alle deadlines. Højreklik på en af linjerne og klik på Slet.

TimeView spørger om jeg er sikker. Jeg klikker på Ok.

TimeView skal nu bruge noget tid på at slette deadlines og opdatere listen.

Læg nye deadlines på opgaverne

Nu går jeg tilbage på opgaverne og tilpasser kolonnefilteret på opgavenavnet, så jeg kun har de nye opgaver, hvor der nu ikke er deadlines på.

Jeg markerer dem alle, ved at taste Ctrl+A og klikker på Deadline fra skabelon.

Vælg deadlineskabeloner boksen kommer nu frem. Jeg ved at alle opgaverne skal have Bogføring månedligt skabelonen, så den markerer jeg og klikker på Vælg.

TimeView skal nu vide, hvem der skal være deadlineansvarlig. Jeg vælger den rette bruger og klikker på Vælg.

TimeView skal nu bruge noget tid til, at sætte deadlines på opgaverne.

Når det er klar, går jeg lige ind på Deadlineskabelonoverblik under Opgaver, filtrerer på Opgave kolonnen, så jeg kun ser de nye opgaver og kontrollerer, at de nu har fået den rigtige deadlineskabelon.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på