3. Opgaver
3.6 Opret opgaver fra opgavefanen
Opdateret over en uge siden

Når du står i kundelisten, kan du hurtigt oprette en ny opgave.

Markér kunden i listen og klik på Opret opgave knappen i båndet.

Du kan også oprette en opgave fra opgavelisten på kunden.

Opret ny opgave boksen åbnes og du kan begynde at oprette den.

Udfyld med:

• Navn - opgavens navn

• År - det regnskabsår, opgaven passer på

• Type - opgavetype

• Startdato

• Intern deadline

• Kunde deadline

• Officiel

...behøver ikke blive udfyldt under oprettelsen. Det kan sagtens gøres senere.

Når du er klar, klikker du på Gem.

Opgaven er nu oprettet, men endnu ikke gemt. Det vises ved *Ny opgave: foran opgavenavnet. Tast Ctrl+S for at gemme opgaven.

Du kan ikke se den nye opgave på listen, før du har trykket på F5, så listen bliver opdateret.

Du kan finde meget mere om opgaver her: