3. Opgaver
3.07 Salgsmuligheder
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Timeview har mulighed for at oprette en salgsmulighed. Salgsmulighed er en opgave som du ikke er helt sikker på at du får, men som du arbejder på at få hos en kunde.

Måden du opretter en salgsmulighed på er ved at gå i kundelisten og finde den kunde du godt vil oprette en salgsmulighed på.

Tryk på "Salgsmulighed" eller højreklik og vælge "Salgsmulighed" for at oprette en salgsmulighed.

Giv opgaven et navn, en type og et årstal. Selve salgsmuligheds området findes midt på vinduet. Her sættes forventet dato for afslutning, status på forløbet, forventet omsætning, en sandsynlighed ift. hvor mange der er om buddet og et forventet dækningsbidrag. Herefter gemmer du salgsmuligheden og trykker Ctrl + S.

På et tidspunkt hvis salgsmuligheden går i gennem kan den konverteres til en opgave.