3. Opgaver
3.7 Salgsmuligheder
Opdateret over en uge siden

Hvis du har en salgsmulighed på en kunde, men ikke er helt sikker på, at du vinder den, kan du lave en opgaver, hvor du kan styre fremgangen.

Du opretter en salgsmulighed ved at gå i kundelisten og finde den kunde du den på.

Markér kunden i kundelisten og klik på Salgsmulighed, eller højreklik og vælg Salgsmulighed.

Giv opgaven et navn, en type og årstal.

Området vedr. salgsmulighed findes midt i boksen.

Du kan nu udfylde:

Forv. Afsl. dato

Forventet afslutning

Forv. omsætning

Forventet omsætning

Dækningsbidrag

Dækningsbidrag

Vurdering

Status på salgsmuligheden

Sandsynlighed

Hvis der fx er 2 om buddet, vil sandsynligheden være 50%

Klik på Gem når du har udfyldt.

Når du har klikket på gem, åbnes salgsmuligheden i TimeView og du skal huske at klikke på Ctrl+S. Hvis du lukker uden at gemme, kommer der en dialogboks på skærmen, men spørgsmål om, hvorvidt du vil gemme den eller ej.

For at arbejde med opgaven (tidsregistrere), skal status naturligvis ændres til Påbegyndt.

I Vurdering kan du vælge mellem:

1. Kontakt etableret

2. Møde planlagt

3. Møde afholdt

4. Tilbud aftalt

5. Tilbud afsendt

6. Afsluttende forhandlinger

7. Ordre accepteret

8. Ordre mistet

9. I produktion

Hvis I vinder salgsmuligheden, kan du ændre den til en almindelig opgave, ved at klikke på Konverter til opgave i båndet for oven.

Du kan finde meget mere om opgaver her: