4. Lister
4.01 Lister-overblik-filtrering-gruppering og gem
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

De fleste visninger i TimeView er rækker og kolonner.

Du kan selv sætte listerne op som du gerne vil have dem. Du kan gøre kolonerne bredere og smallere og flytte rundt på dem.

For hver overskrift er der et filter hvor du kan vælge en værdi eller søge på en værdi.

Du kan gruppere værdier ved at trække en overskrift på kolonne lidt op.

Nu er der grupperet efter ledelses ansvarlig.

Man kan også underinddele ved at trække yderligere en kolonneoverskrift op.

Man kan gemme sine opsætninger ved at højreklikke så trykke på "Liste opsætning" og "Gem".

Dette vindue kommer op hvor du skal angive navnet på din liste opsætning og derefter trykke "Tilføj" og "Ok".

Nu kan du få din liste opsætning frem igen ved at højreklikke og så trykke på "Liste opsætninger" og hvad du har kaldt din listeopsætning.

Denne måde at gruppere, sortere og filtrere data på er tilgængelig i alle lister i TimeView.