2. Kunder
2.20 Kunder generelt - Lister
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

En række af de faner der ligger under en kunde er lister. Det gælder opgaver, deadlines, tidsregistrering, fakturering, journal, igangværende og dokumenter. For dem alle gælder en særlige lynsøgning.

Med lynsøgning kan du stille sig et sted på de viste række og søge ved blot at begynde at taste på tastaturet.

På alle listerne kan du trække en overskrift op og slippe når der er to pile så grupperer den data efter overskriften.

Du kan filtrere ved at holde musen over en overskrift og trykke på tragt ikonet så du kun får vist de værdier der er relevante.