7. Fakturering
7.8 Gem fakturalistevisning
Opdateret over en uge siden

Hvis du er fakturagodkender, skal du nemt kunne finde de fakturaer, der skal godkendes.

Du starter med at udvælge de fakturaer du vil se, i filteret i højre side. Det giver god mening at filtrere på det indeværende år og derefter med den status du gerne vil se.

Vælg fx Færdig for at få en liste med de fakturaer, som du forventes at godkende.

Når listen er, som du gerne vil have den, efter du har valgt de kolonner, du vil se, kan du gemme listeopsætningen. For at gemme opsætningen, skal du højreklikker på listen og vælge Liste opsætning og Gem.

Giv listen et passende navn og klik på Tilføj og derefter Ok for at gemme.