Alle samlinger
6. Tidsregistrering
6.2 Genvejen Ctrl + T
6.2.6 Tidsregistrering Ctrl+T - Gem og ny knappen
6.2.6 Tidsregistrering Ctrl+T - Gem og ny knappen
Opdateret over en uge siden

Når du har udfyldt tidsregistreringsboksen og afslutter ved at klikke på Gem og ny knappen, gemmes tidsregistreringen som kladde og der åbnes straks en ny tidsregistrering, som du kan udfylde.

Det smarte med Gem og ny er, at du hurtigt kan oprette flere tidsregistreringer.

Tidsregistreringen vil være orange som indikere, at det er en kladde.

.

Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt da venligst vores support på

Besvarede dette dit spørgsmål?