6. Tidsregistrering
6.6 Andre funktioner
6.6.4 Ctrl+R - Opret tidsregistrering fra opgaver
Opdateret over en uge siden

Når du er på opgavelisten og har markeret en bestemt opgave, kan du hurtigt oprette en tidsregistrering, ved at taste Ctrl+R.

Med Ctrl+R opretter du en tidsregistrering som tager udgangspunkt i den kontekst du står.

Hvis du fx har markeret en opgave og taster Ctrl+R.

Åbnes tidsregistreringsboksen med den valgte opgave.

Kunde og opgaver er allerede foruddefineret og du kan nu udfylde de felter, du har brug for, til tidsregistreringen.

Hvis du står på en opgave og trykker Ctrl+R, åbnes tidsregistreringsboksen ligeledes med denne opgave.