6. Tidsregistrering
6.4 Multilinje
6.4.6 Tidsregistrering multilinje - slette tidsregistrering ved at angive tid til 0
6.4.6 Tidsregistrering multilinje - slette tidsregistrering ved at angive tid til 0
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at slette en enkelt tidsregistrering på tidsregistrering multilinje, kan det nemt gøres ved, at stille musen i cellen og skrive tallet nul.

Tidsregistreringen er nu slettet. Hvis der kun er en tidsregistrering i den linje vil linjen blive slettet, når listen opdateres.

Listen opdateres, hvis du højreklikker og vælger Opdater liste, eller hvis du trykker på F5 på tastaturet.