6. Tidsregistrering
6. Tidsregistrering - oversigt
Opdateret i denne uge

Her får du et samlet overblik over de forskellige måder, at tidsregistrere på

Når du er i tidsregistrering i TimeView, har du forskellige visninger, som giver dig overblik over dine tidsregistreringer på forskellige måder.

Panelet i venstre side ser ud som nedenstående og nedenfor finder du artikler og videoer, der forklarer og viser hvordan du tidsregistrerer og hvilke forskellige muligheder du har.

Her finder du alt om tidsregistrering. Fold de forskellige emner ud og læs artiklerne.

Tidsregistrering Kalender

I Tidsregistrering kalender, har du et overblik over, hvordan din arbejdsdag ser ud.

Her kan du oprette, kopiere, flytte og rette tidsregistreringer på en nem måde.

Du kan også vælge at få vist en hel måned.

Artikler

Tidsregistrering med genvejstasten Ctrl+T

Du kan altid oprette en ny tidsregistrering, ved at taste Ctrl+T. Genvejstasten virker, uanset hvor du er i TimeView.

Med genvejen kan du lynhurtigt oprette tidsregistreringen og få den gemt.

Du kan se vores samling af videoguides om Ctrl+T her, eller vælge mellem artikler og videoer nedenfor.

Artikler

Andre smarte funktioner

Under tidsregistrering har TimeView nogle andre smarte funktioner. Nedenfor kan du gå videre til de artikler eller videoer, der omhandler de forskellige funktioner.

Du kan også se alle videoerne her: Andre funktioner.

Artikler