6. Tidsregistrering
6.4 Multilinje
6.4.1 Tidsregistrering multilinje - opret tidsregistrering
Opdateret over en uge siden

På tidsregistrering multilinje kan du vælge knappen "Opret ny" i båndet eller trykke Ctrl+N med tasterne for at oprette en ny tidsregistrering.

Begge muligheder åbner samme boks, hvor du skal udfylde opgave, arbejdstype og sats.

Tip! Du kan vælge, at du kun vil se "Mine kunder/opgaver", ved at sætte flueben til højre for Opgaver. Hvis fluebenet ikke er sat, søger du i alle kunder/opgaver.

Du kan ændre dit valg ved at trykke Ctrl+M, når du står i Opgave søgefeltet.

Hvis det er en opgave du vil registrere på hver uge kan du med fordel sætte flueben i feltet "Opret som fast linje i alle uger" af. Herefter vil linjen være oprettet i alle uger fremover.

Linjen på denne opgave er nu synlig og du kan indtaste timer i alle uges dage ved at stille dig med musen i feltet og taste det antal timer du vil registrere på opgaven på den pågældende dag. Timerne vil altid blive registreret som en kladde til at starte med.

Ønsker du at rette eller tilføje en kommentar kan det gøres ved at stille sig ude i et af felterne til højre og skrive.