6. Tidsregistrering
6.5 Kalender
6.5.1 Kalender - Tidsregistrering

Hvordan starter jeg med tidsregistrering i kalender visning?

Opdateret over en uge siden

På tidsregistrering kalender kan du oprette en ny tidsregistrering, ved at holde musen nede og trække enten frem eller tilbage i tid, for at få den ønskede markering. Derefter højreklikker du med musen og trykker "Opret ny tidsregistrering".

Tidsregistreringsboksen åbner, hvor start og slut tidspunkt er angivet på baggrund af din markering i kalenderen.

Hvis dette ikke var løsningen, kontakt os da venligst på: