Alle samlinger
6. Tidsregistrering
6.5 Kalender
6.5.10 Kalender - skift periodevisning frem og tilbage
6.5.10 Kalender - skift periodevisning frem og tilbage
Opdateret over en uge siden

På tidsregistrering kalender kan du ændre visning af din tidsregistrering, ved hjælp at knapperne i båndet foroven.

Du kan vælge mellem Dag, Arbejdsuge, Uge og måned.

I Dag, Arbejdsuge og Uge visning, kan du få vist timerne i intervaller med 15, 30 og 60 minutter.

Frem og Tilbage springer i forhold til din visning. Hvis du fx har valgt at vise Dag, springes en dag frem eller tilbage.

Visning pr. dag.

Visning pr. arbejdsuge.

Visning pr. uge.

Visning pr. måned

Har du spørgsmål til ovenstående, kontakt da venligst vores support på

Besvarede dette dit spørgsmål?