6.3.1 Uge - Tidsregistrering
Opdateret over en uge siden

På tidsregistrering uge oprettes en linje hvorpå du kan oprette din tidsregistreringer.

Det gøres ved at trykke Opret ny eller ved at trykke Ctrl+N.

Begge muligheder åbner tidsregistrering, hvor du skal udfyldes opgave, arbejdstype og sats.

Hvis det er bestemte opgaver du registrerer tid på hver uge, kan du med fordel vinge feltet Opret som fast linje i alle uger af.

Linjen på opgaven er nu synlig og du kan indtaste timer i alle ugens dage, ved at klikke med musen i feltet og taste det antal timer, der skal registreres på opgaven, på den pågældende dag. Timerne vil altid blive registreret som en kladde og kan senere ændres til Færdig status.

Bemærk! Hvis du på et senere tidspunkt, ikke vil have den faste linje, skal du markere linjen og klikke på Slet i båndet øverst til venstre. Sletning skal ske på en uge, hvor der ikke er nogen tidsregistreringer på opgaven.

Ønsker du at tilknytte en bemærkning til din tidsregistrering, trykker du på mellemrumstasten, når du har skrevet antal timer og skriver din bemærkning. Bemærkningen gemmes når du forlader cellen med tab, eller trykker Enter. Bemærkningen står nederst til venstre i visningen.

Tryk på Frem eller Tilbage pilene, for at komme frem eller tilbage i uger.