7. Fakturering
7.15 Kopier fakturalinje
Opdateret over en uge siden

Hvis du gerne vil have en ekstra linje på fakturaen og gerne vil bruge en af de eksisterede linjer, med tilhørende opgave som udgangspunkt, kan du markere linjen og klikke på Kopier.

Du får så en kopi af den linje du havde markeret. Husk at den nye fakturalinje knytter sig til den samme opgave, som den du havde markeret og økonomien, som du vælger på den kopierede linje, påvirker derfor den samlede økonomi på opgaven.

I eksemplet her kopieres en linje (Årsrapport) med 850 kr. hvor der ikke er under- eller overdækning. Den nye linjes omsætning vil derfor være overdækning på Årsrapport 2021 opgaven.