7. Fakturering
7.17 Kombinér fakturalinjer
Opdateret over en uge siden

Hvis du har flere fakturalinjer, som du gerne vil have slået sammen til en enkelt linje, skal du markere linjerne og klikke på Kombinér knappen i båndet for oven.

Nu kan du skrive en passende tekst i Efter det kan du skrive den tekst i tekstfeltet nedenfor linjerne.

VIGTIGT! Du skal angive prisen på hver af de underliggende linjer, da man skal kunne efterkalkulere opgaverne enkeltvis.