7. Fakturering
7.21 - Flere fakturalayout
Opdateret over en uge siden

Sådan får du flere fakturalayout i TimeView

Du har måske brug for forskellige fakturalayout til forskellige kundegrupper, eller du skal bruge en udgave på et andet sprog end dansk.

Hvis du mangler et fakturalayout og ikke har mod på at lave det selv, skal du blot kontakte supporten. Så skal vi nok hjælpe med det.

Dine fakturalayout findes i Administration - Rapportdefinitioner.

Du genkender dem på typen, som hedder Invoice.

Du kan dobbeltklikke på et fakturalayout og fx redigere det.

Her får du en kort forklaring på felterne og øvrige muligheder.

Felt/knap

Formål/funktion

Language

Indholdet i dette felt er ikke så vigtigt. Du kan som det er illustreret, skrive da for dansk eller noget andet efter behov.

Systemnavn

Det navn som fakturalayoutet får. Det er vigtigt at skrive et navn, som du kan genkende, når du skal bruge det senere.

Type

Skal være Invoice til fakturalayout.

New

Opret en ny rapportdefinition fra blank.

Edit

Rediger rapportdefinitionen.

Upload

Upload en rapportdefinition. (.repx)

Gem

Gem indstillingerne.

Afbryd

Fortryd det hele og luk.

Vi går ikke i dybden med redigering af rapportdefinitioner i denne artikel.

Der er en Guide til Faktura layout med Rapport designer.

Når du har de forskellige fakturalayouts på plads, kan du vælge standard fakturalayout på de enkelte kunder. Det gør du på kunden under Fakturering fanen.

Hvis du har sat standard fakturalayout på kunden, vil det være forvalgt, når du opretter fakturaer.

Du kan også skifte fakturalayout under fakturering. Når du er på en faktura, kan du gå på Basis fanen og her skifte til et andet Invoice layout. Det virker med det samme.

Hvis der ikke er valgt et standard fakturalayout på en kunde, vil TimeView sætte det fakturalayout på, som er defineret i Faktureringsintegrationer under Organisationsindstillinger.