7. Fakturering
7.24 Faktura - kombiner til ny fakturalinje
Opdateret over en uge siden

Hvordan kombinerer man flere fakturalinjer, men ikke alle?

Hvis du gerne vil kombinere nogle fakturalinjer, men ikke alle, kan du klikke på den ene linje, så den markeres, og derefter klikke på en eller flere linjer, mens du holder Ctrl nede på tastaturet. Så bliver de valgte linjer markeret.

Klik derefter på Kombinér.

Nu er linjerne kobineret og der er et lille + foran teksten på linjen. Hvis du klikker på +, kan du se de linjer, der er kombineret. Du kan redigere teksten på fakturalinjen.

Hvis beløbet skal rettes, skal de gøres på de enkelte linjer, for at efterkalkulationen passer.

Du kan finde meget mere om planlægning her: