7. Fakturering
7.28 Faktura - stadieskifte hvem kan hvad
J
Skrevet af Janus Rosholm
Opdateret over en uge siden

Denne artikel vil forklare status trin på en faktura udarbejdelse.

Hvis du er fakturaopretter vil du altid kunne oprette en faktura og du kan vælge at sætte en faktura status som færdig.

For at kunne godkende en faktura skal du være fakturagodkender og for at bogføre faktura skal du være fakturabogfører.

For at kunne sende en faktura skal man være fakturaafsender.

Hvis du er faktura godkender kan du også annullere fakturaer.

Alle knapperne er ikke tilgængelige på samme tid fordi deres funktion afhænger af fakturaens status.