5. Ressourceplanlægning
5.10 Kunder til planlægning - Ansvarlig
Opdateret over en uge siden

Visning af planlægning på baggrund af brugere eller grupper af brugere

I planlægningsfilteret under kunder til planlægning, kan du vælge fanen Ans. Her kan du vælge en bestemt bruger (1), eller Hvor jeg er kundeansvarlig(2), for at se planlægning for dig selv, eller en anden bruger. Det samme gælder for ledelsesansvarlig.

Husk at listen først vises, når du klikker på Vis nederst på filteret.

Du kan finde meget mere om planlægning her: