5. Ressourcer
5.11 Medarbejdere der skal planlægges
Opdateret over en uge siden

Når du i filteret har valgt kunder til planlægning, skal vælge de medarbejdere der skal planlægges.

Du kan klikke på nedenstående links og se en beskrivelse af de forskellige valgmuligheder:

For det første kan du vælge allerede planlagte medarbejdere.

Det vil sige at man tager alle de medarbejdere der gennem rulning af opgaver er kommet planlagt tid på.

Du kan også vælge ledelsesansvarlig, kundeansvarlig, ass revisor (2. revisor), bogholder og medarbejder tilknyttet kunden.

Disse 5 refererer direkte til kundekortet.

Afdeling, hold og kontor refererer ligeledes til kundekortet.

Når du vælger medarbejdere i kundens afdeling, -hold og -kontor, er det medarbejdere der er i samme afdeling, hold og kontor som kunden.

Du kan vælge medarbejdere med tidsregistreringer.

Det vil sige medarbejdere der har tidsregistreringer på kunden.

Du kan vælge dig selv.

Hvis du har markeret i Vis min personlige planlægning, vil feltet Mig selv allerede være tilvalgt.

Opgave kunde- og ledelsesansvarlig.

Det bliver mest brugt, hvis man er specialist og går på tværs af afdelinger og kontorer og har en særlig opgavetype. Det kunne fx være inden for Skat.

Fremtidig medarbejder.

Denne valgmulighed er en pladsholder, som du kan bruge for at se, om der er brug for at ansætte en ny medarbejder.

Husk at du kan gemme indstillingerne, ved at klikke på Gem i toppen af filteret.

Du kan finde meget mere om planlægning her: