5. Ressourcer
5.13 Planlægning - Valg af dato og periode
Opdateret over en uge siden

Interval og periode til planlægning

Når du har valgt de kunder, medarbejder og opgaver der skal planlægges, skal du tage stilling til den periode der skal planlægges over.

Du skal vælge en start- og slutdato og derefter hvilken periode kolonnerne skal inddeles i.

Det er naturligvis meningsløst at vælge et langt datointerval og en kort periode, da det giver alt for mange kolonner.

Hvis du fx vælger Dag i periode, giver det bedst mening, at have op til en måned i datointerval. Det vil give op til 31 kolonner.

Du kan finde meget mere om planlægning her: