5. Ressourcer
5.14 Planlægning - Normtid i planlægningsvisning
Opdateret over en uge siden

Hvordan sammenholder jeg planlagt tid og normtid?

Du kan vælge at få vist normtid, når du skal planlægge. Hvis du sætter flueben i Vis norm tid, kommer der et nyt vindue til højre for planlægningen.

I det normtid vinduet ser du medarbejderne på rækker og planlægning, normtid og resterende tid på kolonner. Listen vises med samme periode, som der er valgt på filteret.

Du kan maksimere, minimere og lukke normtidsvisningen, men du kan også klikke på Pop out. Så kan du trække vinduet med normtid til siden, eller over på en anden skærm, mens du planlægger.

Normtidslisten bliver opdateret dynamisk imens du planlægger.

Du kan finde meget mere om planlægning her: