5. Ressourcer
5.1 Introduktion til planlægning
Opdateret over en uge siden

Sådan kommer du i gang med planlægning

For at starte planlægning, skal du klikke på Planlægning området (1), hvorefter du kan vælge en af de tre lister til planlægning øverst til venstre (2).

Formålet med de forskellige lister er:

Planlægning

Liste til almindelig planlægning

Planlægning Master/Detail

Liste til meget store planlægninger (mange data)

Bruger opgaveoverblik

Viser forskellig data med bl.a. normtid efter planlægningen

Første gang du kommer ind på listen, er der ikke vist nogen data. Hvad du kommer til at se på listen, afhænger af dine valg i filteret til højre (3).

Planlægning starter altid med en tom liste, da der skal hentes rigtigt mange data, hvis alt bliver vist fra starten. Derfor er det meget vigtigt, at du er omhyggelig, når du vælger dit filter, da der kan blive en del ventetid.

Her kan du se planlægningen (1) med normtid (2).

Der er meget data, så det er en fordel, at have en stor skærm, alt efter hvor mange måneder eller uger, der skal planlægges for.

For at give dig lidt mere plads, kan du skjule filteret, ved at klikke på den lille pil øverst til højre. Hvis du klikke på Pop out knappen i listen med normtid, kan du flytte oversigten over på en anden skærm, mens du planlægger.

I listen med normtid, har du et hurtigt overblik over medarbejdernes normtid, hvor meget tid, der er planlagt og hvor meget tid der er til overs til planlægning.

Hvis du vil have listen med normtid tilbage i oversigten med planlægning, skal du klikke på Pop In.

Du kan finde meget mere om planlægning her: