5. Ressourcer
5.21 Planlægning - Erstat eller tilføj bruger
Opdateret over en uge siden

Hvordan erstatter eller tilføjer man en bruger i planlægning?

Hvis du vil erstatte en bruger eller måske tilføje en bruger til planlægning, kan du bruge de to knapper i båndet for oven.

Erstat bruger er meget omfattende og skal kun bruges, hvis en medarbejder er stoppet og der skal sættes en anden på planlægningen i stedet.

Når du erstatter en bruger, slettes alt vedrørende den brugers planlægning i databasen.

Du skal passe meget på med denne funktion, da alt brugeres planlægning bliver erstattet. Ikke kun det i visningen.

Her bliver Marco valgt til erstatning.

Når du klikker Ok, kan du markere en anden medarbejder og klikke Vælg.

Når der klikkes på Vælg, flyttes alle Marcos planlagte timer over på Jakob, i dette tilfælde.

Hvis der er en opgave i planlægningen, hvor du gerne vil have en medarbejder mere på, kan du klikke på knappen Tilføj bruger.

Der kommer nu et vindue frem, hvor du kan vælge den bruger du gerne vil tilføje på opgaven.

Der er nu en linje mere hvor medarbejderen, du netop har tilføjet indgår. I dette tilfælde Jakob. Nu kan du planlægge timer på ham.

Du kan finde meget mere om planlægning her: