Alle samlinger15. Mobil app
15.2 Mobil app - Start tracking
Opdateret over en uge siden

Automatisk tracking af tiden på en tidsregistrering

Du kan tidsregistrere på to måder i appen.

1. Tracking (start-stop) af tidsregistrering.

2. Manuel indtastning.

Her ser vi på, hvordan man bruger tracking af tid.

Start en tracking ved at trykke på + tegnet i nederste højre hjørne.

Hvis du vil tracke tid på en af de tidsregistreringer, der allerede er på listen, skal du blot tappe på play ikonet.

Nu kommer du igennem de trin der skal til, for at lave en manuel tidsregistrering.

1. Vælg kunde

2. Vælg opgave

3. Vælg arbejdstype

4. Tap på Start registrering

Nu er tracking startet og du kan se opgaven på det røde banner.

Tidsregistreringen kører indtil du selv stopper den. Det går du ved at tappe på stop ikonet.

Man kan sagtens lave andre ting i Timeview Appen eller på sin telefon, mens en tracking er i gang.

Hvis du tapper midt på trackingen, bliver den skubbet ind til venstre. Du kan selvfølgelig folde den ud igen ved at tappe på den røde markering.

ADVARSEL: Hvis du starter en ny tracking, mens der i forvejen kører en tracking, bliver den kørende tracking afbrudt og afsluttet.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på