15. Mobil app
15.1 Opstart mobil app
Opdateret over en uge siden

Kom i gang med TimeView mobil app

Start med at hente appen i Play Butik (Android) eller App Store (iPhone).

Den ser sådan ud:

Når du starter Timeview appen, skal du skrive jeres servernavn. Det er som på computeren, [din server].timeview.dk.

Tap på Log ind to gange.

Du skal nu logge ind med din Microsoft 365 konto.

Første gang du logger ind, skal du tage stilling til, om TimeView appen må få adgang til din position. Hvis du bruge tracking af transport, skal du svare Mens appen bruges.

Herefter kan du se kalenderen og dine tidsregistreringer i appen.

I kalenderen får du vist en uge ad gangen. Tidsregistreringer med orange play ikon er kladder og de blå er færdigmeldt.

Du kan skifte uge med pilene for oven og du kan scrolle på datoen.

Læs her hvordan du tracker tiden, eller laver en tidsregistrering manuelt.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på