Alle samlinger15. Mobil app
15.4 Mobil app - Andre features
Opdateret over en uge siden

Denne artikel lærer dig om nogle af de smarte features der er i Timeview Appen.

Telefon og mail

Du kan slå kontakters telefonnummer op og ringe direkte fra Timeview Appen, eller skrive en mail.

Tryk på Kunder nederst i Appen og søg på den kunde, som kontakten findes under.

Tryk på den kunde det drejer sig om.

Scroll ned i bunden hvor du kan se kontakter. Her kan man se kundes kontakter og man kan ringe eller skrive ved at trykke på telefon- eller mail ikonet.

Swipe på tidsregistreringer

Når du står i tidsregistreringslisten, kan du swipe til højre på en tidsregistrering og trykke Slet for at slette registreringen.

Du kan swipe til venstre og trykke på Rediger for at redigere i en tidsregistrering.

Hurtig start af tracking

På kalenderen kan du trykke på play ikonet, for at starte en ny tracking på opgaven.

Under seneste registreringer på kundelisten, kan du swipe til venstre og trykke Start for at starte en tracking på opgaven.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på