Alle samlinger3. Opgaver
3.31 Sporing af rullet opgave
Opdateret over en uge siden

Når du har brug for at rulle en opgave til en ny, men har allerede rullet den, kan du nemt se hvor en opgave er rullet til eller -fra og fjerne kæden, så der kan rulles igen.

På opgavelisten på kunden, kan du med fordel vælge at vise kolonnen Rullet den, og se datoen for hvornår en opgave er rullet.

Når du åbner den opgaver, der er rullet fra, kan du på Basis fanen se, hvor den er rullet til og der er en knap til at slette kæden, hvis det er nødvendigt.

Hvis du åbner en opgave, der er rullet, kan du se hvor den er rullet fra. I nedenstående skærmklip ser du, både hvilken opgave, der er rullet fra og -til.

Det er kun tilladt at slette kæden til den opgave, som der er rullet til.