Steunen via mobiel

Online shoppen via Trooper op je smartphone?

Anton Verhasselt avatar
Geschreven door Anton Verhasselt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt via de Trooper website shoppen op je smartphone om je vereniging te steunen. Helaas is de Trooper browserextensie niet beschikbaar op mobiele apparaten.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat als je aankopen doet via de mobiele apps van online winkels, dit vaak geen commissie oplevert voor jouw verenigingen. Het is dus beter om via de browser op je telefoon te blijven winkelen om ervoor te zorgen dat je vereniging de steun krijgt.