Gemiste aankoop?
Anton Verhasselt avatar
Geschreven door Anton Verhasselt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms worden aankopen niet juist geregistreerd. Dit kan gebeuren door verschillende redenen, zoals het blokkeren van cookies door adblockers, het overschrijven van cookies door andere websites of links, of het gebruik van webshop-apps die geen third-party cookies accepteren.

Waarom worden aankopen niet geregistreerd?

Wanneer je op een partnershop klikt via de Trooper website, wordt er een cookie geplaatst die jouw aankoop koppelt aan je vereniging. Deze cookie bevat versleutelde informatie die nodig is om de commissie door te sturen. Hier zijn enkele redenen waarom de registratie soms mislukt:

• Adblockers en Cookies: Adblockers kunnen cookies blokkeren. Controleer je browserinstellingen en sta cookies van Trooper toe. Zet je adblocker uit op de website van de winkel en Trooper.

• Overschrijven van Cookies: Als je tijdens je aankoop op andere links klikt, zoals op Google of in een e-mail, kan de cookie overschreven worden. Dit kan gebeuren als je bijvoorbeeld een kortingscode activeert of op een andere website punten of commissies probeert te ontvangen.

• Webshop-apps: Sommige webshop-apps accepteren geen third-party cookies. Als je via een app shopt, wordt je aankoop mogelijk niet geregistreerd. Let op dat bij het doorklikken via Trooper de app automatisch kan openen. Bol.com is hier een uitzondering op.

Wat te doen bij een gemiste aankoop?

Als je aankoop niet getraceerd is, stuur deze dan zeker in via de onderstaande knop. Wij zullen deze informatie dan doorsturen naar onze partnershops en vragen of ze deze bestelling alsnog kunnen vergoeden. We houden je natuurlijk op de hoogte via e-mail.