Alla samlingarE-post
VAIA E-post för Outlook för Android

Inställningar för IMAP i Outlook för mobilen.

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

MS Outlook för mobilen är en bra app för att kolla din e-post mot MS Office 365 exchangelösningar, men du kan också använda appen för att ansluta till vanliga IMAP-konton i VAIA E-post. Observera att innan du lägger till kontot måste du avaktivera autodiscover för att få detta att fungera!

Gör så här

1. Ladda ner appen från Play butik eller Apple store

2. Installera och starta appen

3. Går till Inställningar > Lägg till konto > Lägg till e-postkonto.

4. Ange e-postadress. Tryck på Fortsätt. När du uppmanas att välja en e-postleverantör väljer IMAP.

5. Aktivera Avancerade inställningar och ange ditt lösenord och dina serverinställningar enligt våra instruktioner. Kom ihåg att du ska ange inloggningsuppgifterna i appen för både inkommande (IMAP) och utgående (SMTP). Observera också att användarnamnet i vårt fall ALLTID är e-postadressen och inte som appen föreslår som exempel (mike.rosoft)