E-post
Vidarebefordra e-post automatiskt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

AHA, du överväger alltså att automatiskt vidarebefordra e-post? Även om vi har funktionen tillgänglig så rekommenderar vi att INTE göra detta. Lägg hellre upp ditt nya konto på dina enheter som ett extra konto. Om du vill veta varför, läs gärna den här artikeln!

--------------------------------------

Det finns två sätt att vidarebefordra e-post från e-postkonton.

Om du har ett e-postkonto t.ex info@dindomain.se och vill att e-post som kommer dit ska vidarebefordras till ett eller flera andra konton gör så här:

Alternativ 1 - som användaren

1. Logga in i webbmailen för kontot du vill skapa en vidarebefordring från

2. Klicka på profil-figuren uppe till höger

3. Välj Alternativ (längst ned) och sedan fliken E-post

4. Klicka på Vidarebefordra i vänstermenyn

5. Ange adressen eller adresserna du vill vidarebefordra till. Du kan också välja om kopia ska lämnas på kontot eller inte.

6. Tryck ok

7. Klart

Alternativ 2 - som administratör

Här kan du läsa om hur man gör som administratör