VAIA.Cloud
Hitta info om webbplatsen

Detta gäller tjänster i Vaia Cloud

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På sitens sida Manage Site har du ett antal flikar, tex Overview - här kan du se info om webbplatsen. Du hittar och kan ändra namn, du ser vilken som är primära domänen och produktionspod.

Application health - talar om hur applikationen mår, klicka på rutan för mer info.

Server health - talar om hur servern mår, tex hur mycket CPU och minne som använts, klicka på rutan för mer info.

Suspisous files - visar info om senaste virusskanningen.

Failed domains - visar info om domänerna som är kopplade till siten, klicka på rutan för att komma till domänfliken.

Längre ned på sidan finns även info om antal requests till siten, och hur mycket säkerhetstjänsten stoppat om den är aktiverad. Här finns även info om hur man ansluter, genvägar till några vanliga åtgärder och även lite loggar.

Actionsknappen

Här kan du hantera din pod. Klicka här för att läsa mer.

Övriga flikar

På sidan Manage Site hittar du även flera olika flikar för konfiguration, domäner mm