Brugerbestemte felter: Produkter

Sådan arbejder du med Brugerbestemte felter på dine produkter

Opdateret over en uge siden

Produkter opfører sig lidt anderledes end de andre moduler i webCRM. Det skyldes, at udover at give mulighed for at gemme produkter på dine Organisationer, kan du aktivere Tilbudslinjer på i Tilbudsmodulet og hele konfigurationen af Tilbudslinjer foregår under Produkter.

Produktfelter Oversigtspositioner

Når du har oprettet nogle Brugerbestemte felter under Produkter, kan du vælge hvilke af disse felter, der skal fremgå i Produkt listevisningen på en Organisations Hovedoversigt.

Vælg blot de feltetiketter du ønsker, i den rækkefølge du vil have dem vist og klik Gem.

Tilbud - Koblede data

Hvis du har aktiveret muligheden for at linke Tilbud og/eller Supportsager til Produkter, skal du specificere, hvilke felter der skal vises under Koblede data. Du kan vælge to felter.

De er nyttigt, hvis du ønsker at koble udstyr, som en kunde har købt af dig, til et Tilbud/Leverance, hvor du udfører installations- og/eller kommisionsydelser.

Et andet eksempel kan være, hvis du udbyder træningskurser, hvor du kan linke kurset til en Leverance hvor du noterer tid, udgifter og kilometerpenge for Brugeren, der leverer træningen.

Kombinér Brugerbestemte felter i et nyt felt

Denne funktion gør det muligt at samle data fra flere felter i et enkelt felt, der vises i Produkt listevisningen. Du specificerer felterne, karakteren til sammensætning og giver en overskrift til det kombinere felt. Du kan også aktivere et Unik værdi-tjek, der er nyttigt, hvis du ønsker at oprette en unik kode for dine Produkter.