Nyt kontaktkort/personkort: Introduktion

Her kan du få en gennemgang af person/kontakt i webCRM

Opdateret over en uge siden

Velkommen til det nye layout for Person/Kontaktkort i webCRM. Det nye layout er velkendt fra blandt andet Pipeline og Ordrer, samt den nye forside, og kommer derfor også med lignende funktionalitet og nyheder.

Øverst til højre kan du se ikoner og knapper, som du kender fra de andre layouts.

1. På dette ikon finder du Links, som fx. personens LinkedIn Profil eller andre ting, I linker til. Links kan sættes ind her.

2. Her markerer du Personen som Favorit og vil derefter kunne tilgå denne i din favoritmenu.

3. Her kan du abonnere på Personen og få en notifikation, hver gang en ændring foretages på Personen.

4. Aktionsknappen fungerer som den gør på de andre entiteter i systemet. Her har du mulighed for at kopiere og flette data, samt redigere opsætning for siden og slette Personen.

5. Her gemmer du de ændringer du har foretaget på siden.

Til højre på person/kontaktkortet ser du sidebaren. Denne indeholder relevante funktioner vedr. personen samt emailadresse og telefonnummer.

1. Status for personen bliver vist her

2. Ved at trykke på Organisationsnavnet går du til selve organisationen/kundekortet

3. Ved at trykke på adressen åbner du organisationens placering på et kort

4. Den første e-mail du møder, åbner en ny mail til Personen uden for webCRM, for eksempel i Outlook

5. Telefonnumrene er klikbare og kan bruges hvis du har opsat IP Telefoni i dit webCRM system.
    Læs mere om dette her

6. Den anden e-mail knap åbner en ny mail inde i webCRM

7. Send en SMS direkte fra Personkortet til kontaktpersonen (hvis I har SMS opsat)

8. Den tredje e-mail knap opretter Personen som en Kontakt i din Outlook

9. Status på kontaktpersonen som også vises under punkt 1. Her kan du vælge en ny Status på Personen.

10. Viser Personens jobtitel, som også kan ændres i dette felt.

På Personkortet har du to faner:

1. Felter fanen: Her finder du information omkring personen. Det er blandt andet navn, adresse, telefonnummer samt brugerbestemte felter som for eksempel markering tilmelding til nyhedsbrev.

Disse felter kan du redigere, såfremt felttypen tillader det.

Felterne på denne fane kan sættes op så de matcher jeres behov og ønsker.
    Læs mere om opsætning af Personkort her.

2. Detaljer fanen kan du se listevisninger over de forskellige entiteter som personen er relateret til.
    I nedenstående eksempel er der blandt andet en supportsag, nogle ordrer og et møde, hvor personen er involveret.

På hver entitet kan du oprette en ny ved at trykke på "+" ikonet i højre side af panelet.

I loggen kan du se hvilke ændringer, der er foretaget på kontaktpersonen, hvem der har foretaget ændringerne og hvornår.

Du kan også her tilgå Organisationens historie-log og se hvis noget har ændret sig på organisationen.