Nyt kontaktkort/personkort: Opsætning
Opdateret over en uge siden

Her får du en gennemgang af, hvordan du kan opsætte det nye personkort i webCRM. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også tage et kig på vores vores introduktion til det nye layout, hvor vi gennemgår de forskellige faner og funktioner.

For at redigere opsætningen af personkortet skal du først gå til Aktioner og herefter Rediger opsætning.

Du kan nu opsætte de to faner Felter og Detaljer. Til forskel fra organisationskortet er det ikke muligt at tilføje flere faner eller bytte om på rækkefølgen af fanerne.

1. På den første fane du får muligheden for at opsætte Felter. Fanen er bygget med en simpel drag'ndrop funktion, som gør det nemt at trække paneler ind fra højre side og placere dem som I ønsker.

Det er ikke muligt at have listevisninger af relaterede entiteter vist på Felter.

For at tilføje flere felter til et panel skal du trykke på "+ Tilføj felt" og vælge det felt du gerne vil se i panelet. Tryk herefter på Tilføj.

2. På den anden fane kan du opsætte Detaljer. På denne fane kan du lave listevisninger med entiteter relateret til personen. Listernes opsætning fungerer ligesom på forsiden.

Ligesom Felter fanen fungerer denne opsætning også med drag'n drop, som gør det nemt at trække paneler fra højre side af billedet ind på fanen.

Det er ikke muligt at have visning af felter på Detalje fanen.

Når du gemmer opsætningen på fanerne, har du mulig for at gemme opsætningen til dig selv og din bruger, eller gemme for alle brugere i systemet.