Alle samlingerSupportmodul
Nyt supportmodul - Introduktion

Her får du en introduktion til det nye layout på support i webCRM

Opdateret over en uge siden

Velkommen til det nye supportmodul i webCRM. I denne guide tager vi dig igennem det nye modul og alle de funktioner og muligheder som følger med.

(Du kan også se vores webinar her)

Gennemgangen tager udgangspunkt i nedenstående billede (klik på det for at se en større version).

Jeres opsætning kan være anderledes med bokse placeret andre steder. Det kan dog ændres i opsætningen - se dokumentation for Opsætning af nyt supportmodul.

I venstre side af billedet vil du først blive mødt af en oversigt over de igangværende supportsager i systemet. Disse er sorteret efter brugerens egne supportsager, alle supportsager, samt de sager som ikke er tildelt en ansvarlig eller som ikke er tilknyttet en organisation.

Du kan klikke på de forskellige kategorier og vil så komme hen på en liste med hhv. dine egne sager, alle sager og dem der ikke er tildelt eller ikke tilknyttet.

Herefter kan du se generel information vedr. supportsagen. Felterne i denne boks kan du selv vælge - se dokumentation for Opsætning af nyt supportmodul.

I nedenstående eksempel har vi valgt at fremvise hvilket Hoved produkt/service sagen drejer sig om, sagens prioritet på en skala fra 0 til 3, hvorfra supportsagen er indsendt/oprettet, samt en evt. årsag til lukning af sagen.

I kan få vist alle de brugerbestemte felter, I har på supportsager her.

Til sidst i venstre side af billedet vil du have mulighed for at uploade dokumenter til sagen samt se sagsloggen for den pågældende supportsag og for hele organisationen ved at trykke på Organisation historie.

I midten af billedet ser du selve kommunikationen vedr. supportsagen samt information/muligheder som er velkendte fra andre steder i systemet.

1. Navnet på supportsagen (for at have mulighed for at ændre på denne, skal feltet tilføjes som et bruger bestemt felt)

2. Supportsagens ID/ticket nummer/sagsnummer

3. Deadline for sagen

4. Tid siden sagens oprettelse

5. Her kan du tilføje supportsagen til dine favoritter og du vil derefter kunne finde den på dit favoritikon i menubaren

6. Abonnér på sagen og få notifikationer når der foretages ændringer på sagen

7. Aktioner kan du vælge at flytte supportsagen til en anden organisation, redigere opsætningen (hvis du er admin) eller slette supportsagen.

8. Gem knappen gemmer du supportsagen og de informationer som ligger på den. Ved at trykke på pilen ud for Gem knappen kan du også vælge at lukke supportsagen.

9. Skift mellem supportsagerne i systemet.

Størstedelen af supportmodulet viser korrespondancen på den pågældende supportsag.

For at se selve emailen i et nyt vindue, kan du trykke på det lille vindue ikon ud for hver besked i chatten.

I højre side af billedet har du oplysninger om organisationen og kontaktpersonen, som er tilknyttet supportsagen. Du kan herfra sende almindelige e-mails (som ikke bliver koblet på supportsagen), foretage opkald såfremt I har IP telefoni sat op, samt sende sms'er til kontaktpersonen.

Under kontaktinformationen finder du mulighederne for at rykke deadline på supportsagen, samt ændre en eventuel Sagsejer (bliver ikke brugt i alle systemer), Ansvarlig og Aktion.