Opret og rediger en Bruger
Opdateret over en uge siden

For at lave en ny webCRM Bruger skal du have nok tilgængelige Licenser i dit system. Du kan tjekke dit nuværende Licensantal ved at gå til Konfiguration → Licens, hvor du kan se det aktuelle antal Brugere og aktuelle maksimale antal Brugere, du kan have.

Hvis du benytter alle Licenser skal du vælge hvor mange webCRM Licenser du har brug for i Nyt maksimum brugerantal Drop down-listen og klikke Gem Licensændringer for at bekræfte købet.

Bemærk: Ændringer her vil have betydning for Licensprisen.

Opret bruger

Hvis der er et passende antal Licenser tilgængelige kan du oprette en ny Bruger under Konfiguration → Brugere ved at klikke på Plus ikonet, som vist på skærmbilledet.

Det er obligatorisk at give Brugeren navn, e-mailadresse, initialer (som skal være unikke for alle Brugere), login-navn, kodeord og Adgangsniveau, som markeret på skærmbilledet. Efter at have udfyldt de obligatoriske felter skal du klikke Gem.

Du har også mulighed for at tilføje yderligere kontaktinformation om Brugere, der kan bruges ved fletning i e-mailsignaturer og til at administrere Brugerspecifik konfiguration såsom Områder.

Du kan konfigurere IP telefoni og indstille tidszone og sprog. Når du har oprettet en ny Bruger kan du sende vedkommende en e-mail med logindetaljer.

Ændring af adgangsniveau

webCRM Brugere kan have forskellige Adgangsniveauer afhængigt af deres ansvar og brug af systemet. Der skal være mindst en Superbruger med Adgangsniveau 99, som kan administrere systemet og opsætningen. Typisk har de andre Brugere Adgangsniveau 61.

For at se de tilgængelige Adgangsniveauer i webCRM, gå til Konfiguration → Hovedindstillinger → Adgangsniveauer . Her kan du se alle webCRM's Adgangsniveauer og en kort beskrivelse af hver. Ved at klikke på niveauets tal (1;25;59;61;65;70;80;99) kan du se indstillingerne for det specifikke Adgangsniveau.

Når du redigerer en Bruger under Konfiguration → Brugere Blyanten ud for den relevante Bruger, kan du ændre Brugerens afgang til en passende niveau.

Ændring af systemsprog

Hver webCRM Bruger kan vælge, hvilket sprog de vil benytte webCRM på. Ændringer i en Brugers sprog vil ikke påvirke data i systemet, udelukkende systemtekstens sprog for den pågældende Bruger.

Terminologien for hvert sprog kan ændres under Konfiguration → Hovedindstillinger → Terminologi.

For at ændre sprogindstillinger skal du gå til Konfiguration → Brugere og klikke på Blyanten ud for den relevante Bruger. Du finder sprog Drop down-listen i bunden af Rediger Bruger siden og kan vælge det sprog du ønsker.

Klik Gem for at aktivere ændringerne. Næste gang Brugeren logger på, vil systemet være på det valgte sprog.